Mazda are un nou partener in Romania, dealerul Asko

Asko, cunoscut ca dealer Honda din 2004, a deschis un showroom in Bucuresti pentru brandul Mazda, in centrul de afaceri AFI Tech Park.

Mazda ajunge astfel sa fie prezenta in Romania prin 12 parteneri si 16 puncte de vanzare.

In cel mai nou showroom urban Mazda pot fi expuse simultan patru automobile si sase in exterior. Dealerul ofera indrumare si consiliere post-vanzare (revizii, daune, piese si accesorii originale etc.) la punctul de service Asko Group situat pe Calea Giulesti.

„Mazda isi consolideaza prezenta in Bucuresti cu un nou partener cu o reputatie solida. Am incredere ca parteneriatul cu Asko Group reprezinta un castig atat pentru Mazda, cat si pentru viitori clienti, multumita experientei bogate a companiei in domeniul auto. Cred ca profesionalismul colegilor de la Asko Group impreuna cu designul si tehnologia noilor modele Mazda vor reprezenta o combinatie optima. Iubitorii Mazda au de acum un nou showroom la dispozitie, realizat dupa cele mai noi standarde de marca, din dorinta de a alinia experienta superioara oferita de modele Mazda cu cea din showroom-uri”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda Romania.

Noul showroom Mazda din capitala este deschis de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata intre orele 10:00-14:00. Adresa este Bulevardul Tudor Vladimirescu.

Citeste si:
Lensa a deschis cel mai mare magazin de optică din provincie, la...
Lensa a deschis cel mai mare...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri