Mercedes-Benz Clasa V a primit un facelift. Interiorul este mai extravagant

Mercedes-Benz Clasa V a primit un facelift anul acesta, costa de la 32.900 euro fara TVA, pentru Clasa V 220d VKR/K, cu noul motor diesel OM 654 cu patru cilindri.

Elementele cheie sunt reprezentate de un design nou, distinct al grilei frontale, de introducerea generatiei de motoare diesel cu patru cilindri OM 654 si de transmisia automata 9G-TRONIC, ca dotare optionala.

Noul model Clasa V, cel mai spatios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart, este disponibil pentru comenzi in Romania, primele livrari fiind programate pentru luna iunie.

„Clasa V reflecta perfect filozofia de design Sensual Purity a autoturismelor Mercedes-Benz, imbinand aspectul dinamic, elegant, cu formatul XXL. Conceptul spatiului variabil de la interior, sistemele inteligente de asistenta si siguranta, precum si sistemele multimedia conectate excelent in retea fac ca Noua Clasa V sa se adapteze la o gama larga de cerinte, fiind asadar un autovehicul versatil, perfect atat pentru business, cat si pentru agrement,” a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans Romania.

Mercedes-Benz Clasa V dispune de spatiu pentru pana la 8 persoane si vine cu un concept de depozitare inteligent, ce reflecta eleganta si confortul asociate autoturismelor Mercedes-Benz. Astfel, autovehiculul este potrivit pentru mai multe tipologii de clienti, precum: familii cu doi sau mai multi copii, persoane active, furnizori de transport VIP sau servicii shuttle antreprenori.

Citeste si:
Mercedes-Benz Clasa V facelift ajunge in Romania in martie
Mercedes-Benz Clasa V...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Noua generatie de motoare este mai eficienta si mai prietenoasa cu mediul, dispunand de caracteristici imbunatatite pentru reducerea zgomotului si nivelului vibratiilor. Caracterizat prin eficienta si consum redus, motorul OM 654 a fost fabricat in asa fel incat sa respecte viitoarele reglementari privind emisiile (RDE – Real Driving Emissions) si normele Euro 6d-TEMP. Majoritatea elementelor cu rol in reducerea eficienta a emisiilor sunt instalate direct pe motor.

Transmisia automata 9G-TRONIC este, pentru prima oara, disponibila ca dotare optionala pentru Clasa V. Transmisia 9G-TRONIC se distinge datorita greutatii si a dimensiunilor reduse. Dispune de un concept brevetat de viteze, cu patru mecanisme planetare si sase trepte de viteza.

Toate variantele modelului Clasa V au tractiune pe spate ca dotare standard, insa, optional, pot fi echipate cu tractiune integrala 4MATIC. Astfel, Clasa V poate circula usor, pe orice tip de teren – fie ca este vorba despre traficul din orase sau de o calatorie in afara acestora.

Sentimentul de siguranta in timpul calatoriei are un rol foarte important pentru a trai pe deplin toate experientele. Cu ajutorul Crosswind Assist si ATTENTION ASSIST introduse ca dotari standard in urma cu cinci ani, Clasa V a redefinit standardele de siguranta in acest segment. Noua Clasa V face un pas inainte cu noile sisteme Active Brake Assist si Highbeam Assist Plus.

Citeste si:
Hyundai Tucson 2021 - cum ar putea arăta noul SUV
Hyundai Tucson 2021 - cum ar...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri