Vicepresedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Dorin Corches, a declarat joi, la Bistrita, ca fondurile alocate programului Rabla auto au fost consumate pana acum, in prima sesiune, in proportie de 80%, urmand sa existe si o a doua sesiune in acest an, noteaza Agerpres.

"Programul Rabla auto este un program foarte cunoscut de romani, consumat. Mai avem undeva la aproximativ 20% din fondurile alocate in prima sesiune. Cu siguranta va exista si a doua sesiune, pentru ca ne dorim sa atingem cel putin numarul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000. (...) Din cele 30.000 de vouchere pentru prima etapa a programului, mai avem aproximativ 6.000 de ecotichete, pe care cu siguranta le vom consuma in zilele urmatoare", a spus Corches.

Potrivit vicepresedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, in aproximativ o luna ar putea demara si programul Rabla pentru electrocasnice.

"In ceea ce priveste programul Rabla electrocasnice, facem ultimele modificari pentru a fi imbunatatit acest program si, in aproximativ doua saptamani, veti fi la curent cu noile modificari si demararea acestui program. Noi speram ca in maximum o luna de zile sa il avem pornit si programul Rabla electrocasnice", a precizat Dorin Corches.

Programul Rabla auto a inceput, in acest an, in data de 12 aprilie.

Citeste si:
Costel Alexe: Programele Rabla Clasic şi Rabla Moto, rezultate sub...
Costel Alexe: Programele...

Sursa foto: By Tanasan Sungkaew / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Orban, după discuțiile cu șefii Renault: Nicio concluzie privitor la concedieri
Setari Cookie-uri