Programul Prima Masina 2019 a primit noi schimbari care il fac mai atractiv decat in alti ani, intrucat acum poate fi accesat si cu vouchere Rabla.

In momentul lansarii, in 2014, programul era destinat doar celor care voiau sa isi cumpere o masina noua, care functioneaza pe combustibil clasic. Acum, noutatea este ca se includ in program si autoturismele electrice si hibrid.

Conditii Prima Masina 2019:

- avans de minimum 5% din pretul unui autoturism pe carburant

- avans de minimum 25% din pretul unui autoturism hibrid

- avans de minimum 30% pentru un autoturism hibrid plug-in sau electric

- pretul de achizitie al unui hibrid nu poate depasi 100.000 lei, fara TVA

- pretul de achizitie al unui autoturism hibrid pulg-in sau electric nu poate depasi 150.000 lei, fara TVA

De acest program pot beneficia persoanele fizice care achizitioneaza un autoturism nou, nu inregistreaza obligatii de plata restante la bugetul general consolidat, nu inregistreaza restante la plata altor credite bancare si au varsta de minim 18 ani.

Statul va garanta cel mult 50% din finantarea acordata unui cumparator de masina noua prin Programul Prima Masina 2019.

Acte necesare in Programul Prima Masina 2019:

- actul de identitate al solicitantului

- adeverinta de venit

- factura proforma de la dealerul auto

In varianta initiala a programului, dobanda creditului auto era limitata la 3% peste ROBOR la 6 luni. In plus, beneficiarul mai suporta un comision de 1% si comisionul de garantie catre FNGCIMM.

Sursa foto: By Lucky Business / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri