Dacia lanseaza seria limitata Duster connected by Orange, o editie destinata exclusiv pietei din Romania, la un pret incepand de la 16.200 euro cu TVA.

Seria Limitata Duster connected by Orange este disponibila atat in configuratie 4x2 (cu motorizarile pe benzina SCe de 114 CP si TCe, in versiunile de 130 CP si 150 CP), cat si 4x4 (cu motorul pe benzina SCe de 114 CP si cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP).

Preturile variaza intre 16.200 euro ( TVA inclus) pentru versiunea 4x2, echipata cu motorul SCe de 114 CP si 19.900 euro pentru versiunea 4x4, echipata cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

"Dacia propune in exclusivitate pentru clientii din Romania, Seria Limitata Duster connected by Orange. Noul venit in gama Duster se adreseaza clientilor care isi doresc sa beneficieze de avantajele tehnologiei mobile si de confortul la bordul masinii", se arata in comunicatul companiei.

Seria Limitata Duster connected by Orange ofera in standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioara de echipare Prestige, la care adauga dotari precum functia maini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort si un pachet special Orange.

Duster Connected by Orange beneficiaza de elemente de design menite sa accentueze stilul robust si modern al SUV-ului Dacia. La exterior, se remarca jantele de aliaj de 17”, design Maldive, ornamentele fata si spate cu aspect de crom satinat – nuanta care se regaseste si la carcasele oglinzilor exterioare. In plus, geamurile din spate si luneta au o tenta de culoare inchisa. Interiorul beneficiaza de volan si schimbator de viteze imbracate in piele si de scaune fata incalzite.

Conceputa in parteneriat cu Orange Romania, seria limitata vine cu un pachet multimedia complet. Pachetul special Orange ofera o tableta Huawei MediaPad T3 de 9,6’’, un modem prin care se pot conecta la internet pana la 10 utilizatori simultan, un incarcator auto ultra rapid, un suport de tetiera si o husa pentru tableta.

Timp de 2 ani, modelul va avea 40 GB trafic lunar de internet mobil, in tara si in roaming UE, Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV romanesti si internationale, HBO GO cu acces la peste 4.000 de episoade si la sute de filme.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri