Martin Schulz (45 de ani), in prezent Head of Product & Marketing in cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania de la predecesorul sau, Philipp Hagenburger, incepand cu 1 iunie 2019.

De la 1 mai 2019, Philipp Hagenburger (54 de ani) face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, in calitate de CEO, dupa ce a administrat cu succes activitatile diviziei de Passenger Cars si a condus Mercedes-Benz Romania timp de trei ani.

Martin Schulz s-a alaturat echipei Mercedes-Benz in urma cu 20 de ani, iar parcursul sau profesional a inclus atributii in mai multe tari. In ultimii ani, a fost responsabil de activitatile de Sales & Marketing din Vietnam si Thailanda si, din 2016, a ocupat functia de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

„Sunt foarte incantat sa ma alatur echipei Mercedes-Benz Romania si, impreuna, sa continuam consolidarea pozitiei Mercedes-Benz pe piata si sa ducem mai departe munca exceptionala cu care i-am obisnuit pe clientii si partenerii nostri. Portofoliul de produse si servicii inovatoare ne ofera cele mai bune premise in stabilirea unei fundatii puternice pentru mobilitatea viitorului, precum si in mentinerea celor mai inalte standarde de calitate pentru clientii romani”, a spus Martin Schulz.

Dupa ce si-a inceput cariera in reteaua de retail a Daimler in 1999, traseul profesional al lui Philipp Hagenburger include functii remarcabile, precum: Head of Customer Services in Augsburg (Germania, 2004) si Romania (2009), CEO si Presedinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO si Presedinte al Mercedes-Benz Romania, de la inceputul lui 2016.

Martin Schulz a contribuit semnificativ la construirea povestii de succes a Mercedes-Benz Korea in ultimii ani, iar acum va continua consolidarea pozitiei Mercedes-Benz in Romania, incepand cu iunie 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri