BMW X1 a primit un facelift anul acesta, cele mai proeminente revizuiri se regasesc in partea din fata si in spate. In functie de echipare, modelul are o alta prezenta vizuala.

BMW X1 M Sport este o optiune cu aspect foarte sportiv, gratie nu in ultimul rand suspensiei M Sport mai coborate, echiparii BMW Individual High-gloss Shadow Line cu dotari extinse (disponibilitate din noiembrie 2019) si pachetului M Aerodynamics.

La lansare in vara 2019, toate motoarele pe benzina si diesel vor indeplini standardul de emisii EU6d-temp; BMW X1 sDrive16d si BMW X1 xDrive25d indeplinesc deja normele EU6d.

Puterea generata de motoarele cu trei si cu patru cilindri - sportive si eficiente - este transferata prin intermediul tractiuni integrale inteligente BMW xDrive sau printr-o configuratie cu tractiune fata de ultima ora.

Portofoliul BMW X1 actualizat cuprinde acum 16 combinatii motor/transmisie, asigurand faptul ca toti clientii au o varietate de posibilitati din care sa aleaga.

Noul BMW X1 va fi disponibil...
Citeste si: Noul BMW X1 va fi disponibil la finalul lui octombrie. Afla pretul

Unul dintre punctele de atractie ale interiorului BMW X1 este displayul central. Ecranul de 6,5 toli (16,51 cm), montat central, este inclus standard in echipare. Daca este comandat sistem de navigatie, in cadrul pachetului vin fie monitorul de 8,8 toli (22.35 cm), fie noul display tactil de 10,25 toli (26,04 cm), care poate fi operat cu ajutorul controlerului BMW iDrive, a controlului vocal sau al tehnologie touchscreen.

Displayul central reprezinta platforma ideala pe care poti explora oferta foarte bogata de infotainment a BMW X1 sau poti accesa serviciile digitale de la BMW ConnectedDrive. Cele mai noi versiuni ale acestora sunt disponibile ca optiune la BMW X1.

Versatilitatea remarcabila a BMW X1 nu este limitata doar la chestiuni digitale; si interiorul poate fi adaptat la cerintele individuale. De exemplu, scaunele spate pot fi rabatate in trei sectiuni (40:20:40) si, ca optiune, pot culisa inainte cu pana la 13 cm.

Optiuni precum operarea automata a hayonului si Comfort Access - care se combina pentru a permite deschiderea si inchiderea hands-free a hayonului - ridica nivelurile de efort la un nou nivel.

BMW lanseaza a doua generatie...
Citeste si: BMW lanseaza a doua generatie X1. Head-Up Display, in premiera


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
BMW ofera primele poze si informatii cu un nou SUV german de oras