10 Iunie 2019

Mazda ofera detalii despre planurile de electrificare a gamei: primul model electric vine in 2020, primele modele plug-in hybrid in 2022



Mazda a confirmat ca va lansa primul sau model electric in 2020, iar acesta va fi urmat de mai multe modele plug-in hybrid in 2021 sau cel tarziu in 2022.

Mazda a anuntat in luna octombrie a anului trecut primele informatiile despre planurile de electrificare a gamei de modele.
Pe lista figureaza un prim model electric in 2020, iar Akira Marumoto, CEO-ul constructorului japonez, a oferit acum mai multe detalii despre noua strategie in cadrul unui interviu acordat publicatiei Automotive News.

Chiar daca Mazda a incheiat deja un parteneriat cu Toyota pentru dezvoltarea comuna de masini electrice, primul model electric Mazda va fi realizat pe propria platforma. "Primul model electric Mazda va ajunge pe piata anul viitor. Dezvoltam o noua arhitectura pentru masini electrice impreuna cu Toyota, dar prima oara vom introduce propriul nostru model electric pe o arhitectura Mazda in 2020", a explicat el.

Citeste continuarea pe Automarket.ro.



Citeste si