CNAIR a transmis spre publicare in cadrul platformei de achizitii publice, SICAP, anuntul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului "Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220 - Sectiunea E si finalizare Sectiunea D", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Pentru atribuirea acestui contract, CNAIR a optat pentru utilizarea procedurii de licitatie restransa, procedura ce va fi derulata in doua etape.

Astfel, prima etapa va fi cea de selectie a candidatilor in functie de criteriile de selectie stabilite in cadrul Documentatiei de Atribuire, iar cea de a doua etapa va fi cea de evaluare a ofertelor depuse de candidatii selectati si stabilirea castigatorului in conformitate cu criteriul de atribuire stabilit in cadrul Documentatiei de Atribuire.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea, executia si finalizarea lucrarilor pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220, Sectiunea E si finalizare Sectiunea D in lungime de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat.

Conform conditiilor din Acordului de mediu a fost prevazuta realizarea a doua tuneluri in cadrul Sectiunii E2 in contexul evitarii problemelor de stabilitate si a impactului negativ cu implicatii majore asupra mediului.

Retail jobs

Lungimea celor doua tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din doua galerii unidirectionale prevazute pe fiecare cale de circulatie cu platforma de 11,25 m din care parte carosabila 2x3,75 m, banda de incadrare de 0,25 m, banda de urgenta de 2,50 m si acostamente de 2x0,50m, la care se mai adauga trotuare laterale 2x0,75 m.

De asemenea, tunelurile vor fi prevazute cu galerii de evacuare in caz de urgente, nise de serviciu pentru amplasarea echipamentelor de securitate, instalatii electrice, de ventilare, de stingerea incendiilor si echipament ITS.

Valoarea estimata a procedurii de atribuire este de 296.000.000 euro fara TVA.

Termenul limita de depunere al candidaturilor a fost stabilit pentru luna august 2019.

Citeste si:
Acoperire integrala Digi Mobil 4G in tunelurile metroului
Acoperire integrala Digi...

Sursa foto: Unsplash
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri