Seful Ford Romania "trage de urechi" Guvernul: Au promis ceva...

Presedintele Ford Romania, britanicul Ian Pearson, s-a aratat dezamagit de stadiul lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, in conditiile in care autoritatile au promis ca centura orasului Bals va fi gata pana la finalul anului.

Ford are, la Craiova, o fabrica de automobile, iar reprezentantii companiei au subliniat, in mai multe randuri, importanta infrastructurii pentru industria auto din Romania.

Pearson a vizitat santierul drumului expres si a publicat cateva poze pe contul de Facebook.

”Am avut nevoie de aproape o ora ca sa traversez Balsul, saptamana trecuta, asa ca am decis sa vad in ce stadiu se afla lucrarile la drumul expres Craiova-Pitesti, in special cele la centura Balsului. Lucrarile au inceput in data de 22, cu anuntul ca centura va fi gata pana la finalul anului! Asa cum puteti vedea in pozele pe care le-am facut ieri, nu a fost inregistrat vreun mare progres de la startul lucrarilor”, a scris Pearson, pe contul de Facebook.

El a subliniat, din nou, importanta vitala a acestui drum pentru oamenii si firmele din Craiova. Totodata, a promis ca va monitoriza evolutia lucrarilor, in speranta ca promisiunile vor fi respectate.

Citeste si:
Schimbări de management la Ford România
Schimbări de management la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri