Societatea de Transport Bucuresti (STB) va introduce, incepand de luni, linia noua de autobuze 343, pe ruta Institutul Oncologic - Platforma Pipera, si va suplimenta numarul tramvaielor de pe liniile 16 si 36, potrivit Agerpres.

Autobuzele vor urma traseul soseaua Fundeni, soseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herastrau, soseaua Pipera, soseaua Bucuresti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica si soseaua Fundeni.

STB argumenteaza ca a luat aceasta decizie ca urmare a solicitarii Primariei Capitalei si a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov (ADTPBI) pentru cresterea capacitatii de transport.

De asemenea, de la aceeasi data, STB va suplimenta numarul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel incat capacitatea de transport va creste cu 20%, iar timpul programat de asteptare in statii va scadea la opt minute pe linia 16 si la zece minute pe linia 36.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri