Compania de Drumuri anunta luni, la ora transmiterii acestei stiri, un trafic aglomerat in Vama Giurgiu, inregistrandu-se coloane mari de masini pe sensul de iesire inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic.

"La aceasta ora, in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza coloane mari de autoturisme pe sensul de iesire din Romania inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic", se arata in comunicatul emis de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR anunta ca lucreaza pe 4 benzi, iar daca situatia o va impune, va deschide o banda suplimentara, astfel incat traficul de autoturisme sa poata fi fluidizat cat mai repede.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca facem toate demersurile necesare pentru ca traficul sa se desfasoare in conditii normale", da asigurari Compania de Drumuri.

Citeste si:
Ce regiuni din Romania au cea mai mare putere de cumparare
Ce regiuni din Romania au cea...

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
CNAIR: Autorizatia de construire Targu Mures-Ungheni, prelungita