Compania de Drumuri anunta luni, la ora transmiterii acestei stiri, un trafic aglomerat in Vama Giurgiu, inregistrandu-se coloane mari de masini pe sensul de iesire inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic.

"La aceasta ora, in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza coloane mari de autoturisme pe sensul de iesire din Romania inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic", se arata in comunicatul emis de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR anunta ca lucreaza pe 4 benzi, iar daca situatia o va impune, va deschide o banda suplimentara, astfel incat traficul de autoturisme sa poata fi fluidizat cat mai repede.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca facem toate demersurile necesare pentru ca traficul sa se desfasoare in conditii normale", da asigurari Compania de Drumuri.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri