Circulatia pe Podul Prieteniei se desfasoara alternativ pe cate un singur sens de mers. Care este intervalul orar

Circulatia pe Podul Prieteniei prin PTF Giurgiu - Ruse, Bulgaria, se desfasoara luni, alternativ, pe cate un sens de circulatie, intre orele 10,00-14,00, ca urmare a efectuarii masuratorilor de planeitate si rugozitate la finalizarea lucrarilor de reabilitate a covorului asfaltic pe partea romana a podului.

"CNAIR a informat faptul ca luni, intre orele 10,00-14,00, traficul prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, va fi ingreunat din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului. Practic, vor fi executate masuratori de planeitate si rugozitate in vederea receptiei finale a lucrarilor de reabilitare a covorului asfaltic pe partea romana a Podului Prieteniei, atat pe sensul de intrare, cat si pe sensul de iesire din Romania" a informat, luni, ITPF Giurgiu, scrie Agerpres.

In ultimele doua saptamani au fost efectuate lucrari de reabilitare a covorului asfaltic pe Podul Prieteniei, acum pregatindu-se receptia lucrarilor.

Potrivit Politiei de Frontiera, timpul de asteptare la iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse atat pentru camioane, cat si pentru autoturisme este de 30 de minute.

Citeste si:
Romania nu va reduce taxa la Giurgiu-Ruse, asa cum au facut bulgarii
Romania nu va reduce taxa la...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri