Primarul orasului Comarnic, cea mai afectata localitate de pe Valea Prahovei in ce priveste traficul de masini din weekend, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si Ilfov, scrie ph-online.ro. Edilul sustine ca, din cauza blocajelor in circulatie, locuitorii de aici au ajuns sa respire doar gaze de esapament.

Sorin Popa, primarul orasului Comarnic, sustine ca va urma si el exemplul primarului Capitalei si va introduce viniete pentru autoturismele cu numere de Bucuresti si Ilfov care intra in localitate. Blocajul rutier si coada uriasa de masini care stationeaza pe teritoriul orasului Comarnic la sfarsit de saptamana au ajuns, de ani de zile, o normalitate.

Comarnicenii se plang, de foarte multa vreme, ca nu mai pot respira din cauza poluarii cauzate de autoturismele care tranziteaza orasul, cele mai multe fiind din Bucuresti si Ilfov.

Pe langa poluarea masiva cauzata de gazele de esapament ale masinilor blocate in trafic, locuitorii din Comarnic se confrunta si cu dificultatea de a traversa strada principala, pericolul de a fi calcat de masini fiind iminent.

Reactia edilului prahovean vine dupa ce proiectul de hotarare privind introducerea de viniete pentru cei din provincie in Capitala a intrat deja in linie dreapta, urmand ca, dupa perioada de 30 de zile pentru dezbatere publica, acesta sa fie votat de consilieri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri