Primarul din Comarnic vrea sa introduca o vigneta pentru soferii din Bucuresti si Ilfov

Primarul orasului Comarnic, cea mai afectata localitate de pe Valea Prahovei in ce priveste traficul de masini din weekend, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si Ilfov, scrie ph-online.ro. Edilul sustine ca, din cauza blocajelor in circulatie, locuitorii de aici au ajuns sa respire doar gaze de esapament.

Sorin Popa, primarul orasului Comarnic, sustine ca va urma si el exemplul primarului Capitalei si va introduce viniete pentru autoturismele cu numere de Bucuresti si Ilfov care intra in localitate. Blocajul rutier si coada uriasa de masini care stationeaza pe teritoriul orasului Comarnic la sfarsit de saptamana au ajuns, de ani de zile, o normalitate.

Comarnicenii se plang, de foarte multa vreme, ca nu mai pot respira din cauza poluarii cauzate de autoturismele care tranziteaza orasul, cele mai multe fiind din Bucuresti si Ilfov.

Pe langa poluarea masiva cauzata de gazele de esapament ale masinilor blocate in trafic, locuitorii din Comarnic se confrunta si cu dificultatea de a traversa strada principala, pericolul de a fi calcat de masini fiind iminent.

Reactia edilului prahovean vine dupa ce proiectul de hotarare privind introducerea de viniete pentru cei din provincie in Capitala a intrat deja in linie dreapta, urmand ca, dupa perioada de 30 de zile pentru dezbatere publica, acesta sa fie votat de consilieri.

Citeste si:
Drulă: Nu am găsit la minister niciun proiect pentru autostrada...
Cătălin Drulă: Nu am găsit la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri