Stilul pe care il abordezi in combinatiile vestimentare este in acord cu personalitatea ta. Te completeaza si te caracterizeaza. Pe masura ce evoluezi, stilul tau evolueaza si el. Ca antreprenor, de exemplu, automobilul devine accesoriul pretios care te completeaza, iti confirma statutul si chiar poate constitui un ice-breaker in intalnirile cu potentialii parteneri.

Ce faci atunci cand iti doresti ca automobilul sa iti fie partener in business, un partener care sa iti completeze in mod firesc personalitatea?

Iti alegi modelul potrivit, construit special pentru tine si nevoile tale. Iar daca ar fi sa ne gandim la un astfel de automobil, BMW Seria 7 Sedan se numara printre cele mai bune alegeri.

BMW Seria 7 Sedan impresioneaza imediat prin prezenta si isi dezvaluie caracterul dintr-o privire – un caracter puternic, hotarat, experimentat, pregatit intodeauna pentru cele mai provocatoare situatii de calatorie. Experienta de condus este una speciala: datorita sistemului de franare, a sasiului, suspensiei si sistemelor de amortizare, calatoria cu BMW Seria 7 va fi una extrem de comoda si relaxata, chiar si in modul sport. Caracterul impunator este usor de observat si din aspectul exterior. La prima vedere, se remarca prin spoilerul frontal cu prize de aer, care il transforma intr-o prezenta exceptionala.

Statutul pe care automobilul il are si il si ofera celor de la bord este subliniat si de interiorul sau. Toate elementele au fost concepute pentru un plus de confort si eleganta, de la tapiteria din piele la lumina ambientala, care da o nota de armonie intregului habitaclu.

Mai mult decat un birou mobil

Chiar daca te afli in trafic, departe de birou, cu tehnologiile inovatoare ale modelului BMW Seria 7 Sedan ai parte de o calatorie personalizata si de o comunicare rapida. Aplicatia „BMW Connected” asigura o conexiune perfecta intre smartphone-ul tau si automobilul tau BMW, astfel incat atunci cand vrei sa verifici un email sau sa gasesti o locatie unde urmeaza sa te intalnesti cu partenerii tai de afaceri, si esti la volan, sa fii in siguranta si in acelasi timp, sa valorifici eficient resursele de timp. In acelasi timp, poti interactiona cu automobilul tau BM, verbal, in masina sau in afara ei, chiar si prin smartphone, cu ajutorul „BMW Intelligent Personal Assistant”.

Un nou nivel de eficienta si dinamica

BMW Seria 7 Sedan pastreaza caracterul sportiv si impunator al marcii, oferind aceeasi dinamica de condus specifica. Performanta este sustinuta de gama larga de motorizari: BMW Twin Power Turbo cu 4, 6, 8 sau 12 cilindri - fiecare varianta este garantata sa asigure placerea de a conduce. O motorizare agila, eficienta si orientata spre viitor este cea electrica cu transmisie hibrida. Aceasta integreaza un motor pe benzina cu 6 cilindri, dar si sistemul eDrive, integral electric pana la o viteza de 140 km/h.

Oferta Proleasing Motors pentru noul BMW Seria 7

Prin BMW Proleasing Motors, de 6 ani dealer autorizat BMW, singurul dublu castigator al distinctiei „Best Customer Care in Romania”, noul BMW Seria 7 beneficiaza de o oferta limitata, valabila pana la finalul lunii septembrie. Astfel, automobilul poate fi achizitionat in orice configuratie, cu avantaj client de pana la 10.000 euro prin BMW Trade In. Oferta, in detaliu, se regaseste pe www.bmw-proleasing.ro, unde iti poti programa si un drive – test pentru a descoperi indeaproape toate echiparile si placerea de a-l conduce sau a-i fi pasager.

Tu cum ti-ai asorta noul BMW Seria 7 Sedan?

Sursa foto: BMW Proleasing Motors

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri