Societatea de Transport Bucuresti (STB) va realiza, in regie proprie, 18 tramvaie si urmeaza ca aproape 70 de tramvaie sa fie dotate cu aer conditionat, a declarat directorul general al STB, Andrei Creci, pentru clubferoviar.ro.

"Conform bugetului pentru obiectivele de investitii aprobat de PMB exista proiectul de fabricatie a 18 tramvaie BUCUR LF-CA cu podea partial coborata, cu actionare in curent alternativ si climatizare in salonul de calatori printr-un program multianul pe trei ani incepand cu anul 2019. Proiectul presupune realizarea tramvaielor in uzina proprie a STB SA prin realizarea caroseriei in uzina proprie si achizitionarea unor seturi pentru amenajarea interioara si exterioara a tramvaielor", a declarat Andrei Creci intr-un interviu pentru Club Feroviar.

Proiectul de realizare a celor 18 tramvaie este prevazut a se desfasura in perioada 2019 – 2021.

In prezent, doar noua tramvaie au instalatie de aer conditionat. Urmeaza ca 46 de tramvaie sa fie echipate in cursul acestui an cu aer conditionat, din care 10 au fost deja echipate, a declarat Creci.

Mai mult, urmeaza sa fie echipate cu sisteme de aer conditionat inca 23 tramvaie (8 Bucur LF, 2 V3A-M-CA, 13 V3A-PPC-CA) pentru care procedura de achizitie este in curs de organizare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri