BMW continua sa dezvolte in spatele cortinei sisteme de propulsie cu pile de hidrogen (Fuel Cell). Prototipul i Hydrogen Next este un X5 adaptat la nevoile unui astfel de sistem.

Una dintre premierele mondiale importante bifate de cei de la BMW la Salonul Auto de la Frankfurt este un prototip bazat pe actuala generatie X5. Denumit oficial i Hydrogen NEXT, prototipul este o masina electrica pe pile de hidrogen care are mai multe roluri in strategia marcii germane, conform Automarket.ro.

In primul rand, noul prototip demonstreaza faptul ca BMW analizeaza permanent toate directiile de dezvoltare ale propulsiilor alternative, electricele care pot fi alimentate cu hidrogen (Fuel Cell Electric Vehicles sau, prescurtat, FCEV) fiind una dintre acestea. In al doilea rand, BMW i Hydrogen NEXT este avanpremiera unui model care va fi produs in serie limitata in 2022. Ulterior, cel mai devreme in 2025, BMW anunta faptul ca va dezvolta modele de serie larga care vor putea fi achizitionate de clienti. "Dar planul depinde foarte mult de cerintele pietei si de conditiile generale", completeaza reprezentantii marcii bavarez.

Citeste materialul integral pe Automarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri