Traficul rutier va fi restrictionat sambata pe mai multe strazi din Capitala, avand in vedere desfasurarea evenimentului sportiv The Color Run Night. De asemenea, circulatia va fi restrictionata si duminica, pe Sos. Kiseleff, ca urmare a desfasurarii evenimentului "Turul Romaniei 2019" organizat de Federatia Romana de Ciclism.

Sambata evenimentul The Color Run Night va avea loc pe urmatorul traseu: parcarea Bibliotecii Nationale - Bd. Mircea Voda - Bd. Unirii - Piata Alba Iulia (fara afectarea traficului rutier din rond) si retur pe Bd. Unirii pana la podul Serban Voda (fara afectarea traficului rutier din intersectia Bd. I.C. Bratianu - Bd. Unirii) - Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda - parcarea Bibliotecii Nationale, scrie Agerpres.

Pentru buna desfasurare a acestuia, traficul rutier va fi restrictionat, intre orele 17,00 - 23,00, pe traseul de desfasurare a evenimentului si pe arterele care acced in acesta, iar intre orele 12,00 - 23,00 pe Bd. Mircea Voda, segmentul cuprins intre Pasaj Marasesti si Bd. Unirii, informeaza Brigada Rutiera.

Ca rute ocolitoare se recomanda:

  • Calea 13 Septembrie - Bd. Tudor Vladimirescu - Piata George Cosbuc - Str. Regina Maria - Splaiul Unirii;
  • Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Bd. Natiunile Unite - Splaiul Independentei - Bd. Corneliu Coposu;
  • Bd. Basarabia - Calea Calarasilor - Bd. Corneliu Coposu - Splaiul Independentei.

Se solicita conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt sfatuiti sa traverseze strada doar prin locuri marcate si semnalizate corespunzator sau la culoarea verde a semaforului electric, numai dupa ce s-au asigurat temeinic si sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Duminica circulatia va fi restrictionata in Capitala, intre orele 6.00 - 15.30, pe Sos. Kiseleff, ca urmare a desfasurarii evenimentul sportiv "Turul Romaniei 2019" organizat de Federatia Romana de Ciclism. Astfel, circulatia se va restrictiona pe pe Sos. Kiseleff, pe axul central, segmentul cuprins intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf si Sos. Kiseleff, segmentul cuprins intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, a informat Brigada Rutiera.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri. Pietonilor le recomandam sa traverseze strada doar prin locuri marcate si semnalizate corespunzator sau la culoarea verde a semaforului electric, numai dupa ce s-au asigurat temeinic si sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi", potriviti unui comunicat al Politiei.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri