21 Septembrie 2019

Restrictii de trafic pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrari care se vor incheia in luna noiembrie



Circulatia este deviata pe un tronson al Autostrazii Soarelui, intre localitatile Cernica si Branesti, unde se desfasoara lucrari de intretinere, care se vor incheia in 1 noiembrie, anunta Centrul Infotrafic.

Pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti – Constanta, pe tronsonul kilometric 21 - 24, intre localitatile Cernica si Branesti (judetul Ilfov), se efectueaza lucrari de intretinere a partii carosabile. Din acest motiv, circulatia este deviata de pe sensul catre Constanta pe sensul catre Bucuresti, unde traficul se desfasoara pe cate o banda pentru fiecare directie. Lucrarile se vor incheia pe data de 1 noiembrie 2019.

Alte restrictii din tara

Pe DN24 Iasi – Vaslui, in zona localitatii Poieni (judetul Iasi), circulatia se desfasoara pe un fir alternativ, ca urmare a efectuarii lucrarilor de intretinere a partii carosabile si de toaletare a vegetatiei din zona. Lucrarile vor avea loc pana la data de 11 octombrie 2019.

In perioada 18 - 21 septembrie 2019, in intervalul orar 10.00 – 14.00, pe DN4 Bucuresti – Oltenita, la kilometrul 21+490 de metri, pe raza localitatii Frumusani (judetul Calarasi), circulatia rutiera va fi intrerupta de doua ori pe zi, timp de aproximativ 15 minute, pentru a permite executarea unor lucrari de inlocuire a unui fir de inalta tensiune.



Citeste si