DKV Mobility Services Group, cel mai mare furnizor pentru decontarea internationala a taxelor, a achizitionat 25% din compania spaniola VAT Services.

Contractul a fost semnat recent la Madrid. Familia Alfaro ramane actionarul majoritar al companiei cu 57 de procente detinute. Ambele parti au convenit sa nu dezvaluie pretul de achizitie.

VAT Services este lider in Spania in domeniul decontarii taxelor de drum, restituirilor fiscale si cardurilor de carburanti. VAT Services a realizat o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de euro in 2018, cu peste 1.500 de clienti activi si 36.000 de dispozitive de bord instalate in intreaga lume.

„Ne asteptam ca participarea DKV la VAT Services sa ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre in Peninsula Iberica”, spune Carlos Alfaro, directorul general al VAT Services.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 200.000 de clienti utilizeaza 3,7 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board.

Citeste si:
Un nou sistem de taxare in Cehia
Un nou sistem de taxare in Cehia


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
DKV Euro Service deconteaza taxa de drum din Serbia in sistem post-pay