Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019 poate fi vizitat incepand de pe 11 octombrie si pana pe 21 octombrie, biletul costa 40 de lei. Sunt expuse sute de modele, o mare parte existente deja pe piata, sunt si modele custom, dar si premiere pentru Romania.

Numarul de masini hibride si electrice este in crestere in Romania, de aceea la acest salon auto aveti foarte multe astfel de modele.

Un dealer auto care aduce masini din America a adus o Tesla Model 3 de culoare alba. Pretul este de 55.500 euro cu TVA. Pentru acest model nu primiti 10.000 euro de la stat intrucat nu exista o reprezentanta in Romania. Trebuie sa platiti pretul de lista.

tesla Model 3

Un model in premiera in Romania este SUV-ul complet electric Mercedes EQC 400 4MATIC, primul SUV electric de la Mercedes. Il puteti admira la standul Tiriac Auto. Modelul are o autonomie de 400 km, accelereaza pana la 100 km/h in 5 secunde si costa 90.000 euro cu TVA.

Un alt SUV electric este Jaguar i-Pace, primul SUV sportiv Jaguar complet electric. Este, de asemenea, la standul Tiriac Auto.

Alte modele "verzi" sunt BMW si MINI, plug-in hybrid si electrice. Le puteti admira la standul dealerului Auto Cobalcescu de la salonul auto.

Modele plug-in hibrid mai gasim la dealerii Volvo, Toyota, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Suzuki si Ford (mild hibrid).

Lansari au fost foarte putine, doar Kia si Ssang Yong au dezvelit doua modele noi.

Kia a prezentat modelul XCeed, primul crossover coupe compact din gama KIA care combina stilul practic al unui SUV cu manevrabilitatea si dotarile unui hatchback. Incepand din 2020, acesta va fi si hibrid.

SsangYong a prezentat noul Ssang Yong Korando, un SUV 4x4.

Trotinete electrice si biciclete electrice gasiti la standul E-Twow. Fabrica de la Craiova are noul model E-twow GT, cu autonomie extinsa si o viteza de 40 km/h. De asemenea, sunt disponibile trei modele de biciclete electrice cu preturi de 2.800 lei, 3.800 lei si 4.500 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri