Serviciul de car sharing de la persoana la persoana (inchirieri masini) Perpetoo este disponibil incepand din octombrie in patru orase, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Serviciul se adreseaza celor care vor sa isi dea spre inchiriere masinile, precum si celor care vor sa le conduca pentru o perioada minima de 3 ore si maxima de 30 zile.

Astfel, cei care vor sa isi listeze masina, precum si cei care vor sa inchirieze un autovehicul, o vor putea face pe site-ul Perpetoo, unde vor trebui sa isi creeze un cont in categoria dedicata, Proprietar, respectiv Sofer. Crearea conturilor si utilizarea platformei este gratuita, singurul cost perceput fiind tariful de inchiriere, platit de catre cei care vor sa inchirieze o masina. Plata se va face in momentul confirmarii rezervarii.

Proprietarii de masini, care isi listeaza vehiculul pentru inchiriere, stabilesc singuri tariful de inchiriere si beneficiaza de asigurare CASCO pe toata perioada de inchiriere a masinii, oferita de UNIQA Asigurari si Renomia SRBA Insurance Broker.

Cat poti castiga daca inchiriezi masina prin Perpetoo

Pentru a castiga intre 1.000 si 4.000 de lei, media lunara de venituri estimate de reprezentantii Perpetoo, proprietarii de masini trebuie sa aiba in vedere atat conditiile tehnice ale masinii (masina sa aiba cel mult 8+1 locuri, sa nu fie mai veche de 10 ani, sa aiba revizia auto, RCA si ITP la zi, sa aiba rovinieta valabila si sa fie echipata corespunzator), cat si interactiunea constanta cu cei care doresc sa inchirieze masina si care ii vor contacta prin intermediul aplicatiei.

Proprietarii trebuie sa accepte cererea de rezervare si perioada aferenta acesteia, intr-un interval de 1-13 ore (in functie de ora Romaniei la care se receptioneaza cererea) de la primirea solicitarii, inainte ca rezervarea sa fie considerata confirmata.

Reprezentantii companiei estimeaza ca, in primul an de activitate, peste 3.000 de proprietari de masini vor fi in piata, iar numarul inchirierilor va depasi 25.000.

Serviciul a fost gandit si implementat de catre antreprenorul roman Aurelian Marin, cel mai mare touroperator de pe litoralul romanesc prin agentia sa de turism - Paradis Vacante de Vis.

Serviciul de car sharing de la persoana la persoana Perpetoo este dezvoltat exclusiv din capital privat romanesc, care insumeaza pana in prezent aproximativ 350.000 euro, iar la dezvoltarea si optimizarea platformei lucreaza o echipa de peste 40 de specialisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri