35 de modele au fost acceptate pe lista preliminara a candidatilor pentru titlul de Masina Anului in Europa in 2020, iar printre ele se numara si Ford Puma, SUV-ul produs la Craiova.

Organizatorii competitiei Masina Anului in Europa au publicat recent o lista extinsa cu candidati pentru editia de anul viitor. Conform regulamentului, pentru a fi admis pe lista, un model trebuie sa fie la vanzare in prezent sau pana la sfarsitul acestui an in cel putin cinci piete europene, scrie Automarket.

BMW, Mercedes-Benz si Toyota sunt constructorii care au obtinut cele mai multe nominalizari, cate patru, ca urmare a numeroaselor lansari de generatii noi sau modele complet noi. Astfel, pe lista figureaza BMW Seria 1, Z4, X6 si X7, Mercedes-Benz CLA, EQC, GLB si GLS, Toyota Camry, Corolla, RAV4 si GR Supra.

De asemenea, Renault are pe lista trei nominalizari prin Captur, Clio si Zoe, in timp ce Mazda, Skoda, Volkswagen si Porsche au cate doua nominalizari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri