CFR Calatori a organizat in statia Bucuresti Baneasa un eveniment destinat prezentarii a cinci tipuri de vagoane modernizate.

Modernizarea unui vagon de calatori consta in dotarea cu:

- Instalatie de climatizare (incalzire, ventilatie si aer conditionat);
- Sistem de informare a pasagerilor, cu display-uri atat in interiorul vagonului, cat si in exteriorul vagonului;
- Cabina WC dotata cu WC vacuumatic ecologic;
- Usi cu actionare electrica, cu multiple sisteme de protectie a calatorilor la urcare si coborare, precum si la deschiderile accidentale;
- Statie de amplificare pentru transmiterea de anunturi facute de catre personalul de tren;
- Bus de tren care permite transmiterea informatiilor in lungul trenului, informatii prioritare privind defectele accidentale aparute in parcurs;
- Diagnoza centralizata a principalelor instalatii ale vagonului;
- Tablou electric complet echipat, adaptat noilor instalatii existente pe vagon.

"Toate programele de investitii au fost licitate transparent, prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice – SICAP conform procedurilor legale in vigoare si au fost adjudecate de catre intreprinderile de profil din Romania", informeaza compania.

Cele 5 tipuri de vagoane fac parte dintr-un numar de 54 de vagoane modernizate in anul 2019 la intreprinderile de profil din Romania, prin programul investitional derulat in regim propriu de catre CFR Calatori.

Aceste vagoane, prin introducerea in compunerea trenurilor de calatori, contribuie la cresterea capacitatii de preluare a cererii de trafic, zilnic, cu peste 3300 de locuri, precum si a conditiilor de calatorie oferite pasagerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri