Arval Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de leasing, are un nou director comercial, Robert Maftei, incepand din 4 noiembrie. Acesta vine de la UniCredit.

Noul director commercial a jucat un rol crucial in dezvoltarea portofoliului si a unor segmente majore de business pentru grupuri ca BRD Groupe Societe Generale si UniCredit, experienta sa acoperind o gama larga de activitati din sfera corporate finance, leasing financiar si leasing operational.

In ultimii ani a coordonat extinderea semnificativa a prezentei UniCredit in piata de leasing operational. Robert este absolvent al programului de Executive MBA al Vienna University of Business and Economics si detine un Doctorat in Economie la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Pasiunile sale sunt sailingul si calatoriile.

“Ne bucuram sa il primim pe Robert in echipa Arval. Piata din Romania ofera oportunitati permanente de a dezvolta trendurile mobilitatii globale, mai ales acum cand focusul se orienteaza catre tehnologiile cu impact redus asupra mediului. Mai mult, consideram ca Robert va avea un rol extrem de important in continuarea eforturilor noastre de digitalizare a management-ului flotelor si livrarea celor mai bune servicii clientilor nostri”, a declarat Dan Boiangiu, General Manager Arval Romania.

Aceasta schimbare a survenit in urma promovarii lui Andrei Biro in functia de General Manager al Arval Finlanda. “Suntem incantati de fiecare data cand persoane talentate si cu istoric dovedit de rezultate sunt recunoscute pe plan international. Impreuna cu Andrei am reusit multe succese in Romania, atat in plan organizational cat si in cel al rezultatelor. El va ramane pentru noi un reper de profesionalism si de performanta, in mandatul lui, Arval depasind de exemplu, pragul psihologic de 10.000 de vehicule in administrare” a mai declarat Dan Boiangiu.

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational full service pentru vehicule. Arval le ofera clientilor sai – corporatii mari internationale si IMM-uri – solutii personalizate ce optimizeaza mobilitatea pentru angajatii acestora si externalizeaza riscurile asociate cu administrarea unei flote.

Consultanta specializata si servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval fata de clientii sai, sunt livrate in fiecare dintre cele 29 de tari in care activeaza compania, de catre cei peste 6.500 angajati. Numarul total de 1.103.835 vehicule inchiriate in regim de leasing operational reprezinta flota Arval la nivel mondial (decembrie 2017).

Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longeviva alianta strategica in industria administrarii flotelor, fiind si lider global cu 3 milioane de vehicule in 50 de tari. In cadrul BNP Paribas, Arval apartine de divizia de Retail Banking.

BNP Paribas este una dintre bancile de top din Europa, avand o retea internationala. Este prezenta in 73 de tari, cu mai mult de 196.000 de angajati, inclusiv 149.000 in Europa. Grupul bancar detine pozitii-cheie in trei domenii principale de activitate: Piete Locale, Servicii Financiare Internationale (ale carei retele de retail bancar si servicii financiare sunt acoperite de Retail Bancar si Servicii) si Banking Corporate si Institutional, care deserveste doua nise de client: corporatii si investitori institutionali.

Grupul este alaturi de toti clientii (indivizi, consortiile comunitare, antreprenori, IMM-uri, corporatii si clienti institutionali) in realizarea proiectelor prin solutii de finantare pe termen lung, investitii, economii si asigurari de protectie. In Europa, grupul are patru piete locale in care activeaza (Belgia, Franta, Italia si Luxemburg), iar BNP Paribas Resurse Financiare Individuale este lider in imprumuturi de consum.

BNP Paribas isi implementeaza modelul de retail-banking integrat si in tarile mediteraneene, in Turcia, in Europa de Est si o retea mare in partea de vest a Statelor Unite. In activitatea sa din zonele de Banking Institutional si Corporate sau Servicii Financiare Internationale, BNP Paribas se bucura de asemenea de pozitii de top in Europa, o prezenta puternica in cele doua Americi si un business puternic si in crestere in Asia-Pacific.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri