Hyundai va prezenta in luna noiembrie conceptul unui SUV plug-in hybrid despre care sustine ca este "inovator", fara sa ofere insa detalii tehnice, scrie Automarket.

Hyundai este pe punctul de a prezenta un nou concept cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care isi va deschide portile pentru presa in 18 noiembrie. Constructorul sud-coreean a publicat doua teasere si un scurt clip video cu conceptul unui SUV, despre care afirma ca va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Hyundai nu intra in detalii tehnice despre concept, insa mentioneaza ca acesta va fi unul "inovator", semn ca pregateste demonstrarea unei noi tehnologii in acest domeniu.

Citeste articolul complet pe Automarket.

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri