Marca DS Automobiles a deschis un showroom in Bucuresti, la Eurial Invest Pantelimon, unde pot fi vazute cele doua modele din gama, DS 3 Crossback si DS 7 Crossback.

Pe langa versiuni diesel si benzina, exista si variante electrifiate, DS 3 Crossback 100% electric si DS 7 Crossback plug-in hibrid. Comercializarea acestor modele incepe in prima jumatate a anului viitor.

DS 3 Crossback este un crossover cu un pret de pornire de 25.900 euro cu TVA, iar DS 7 Crossback este un SUV cu un pret de pornire de 33.700 euro cu TVA.

Povestea DS incepe acum mai bine de sase decenii. Era anul 1955. Salonul Auto de la Frankfurt. Agitatie, vuiet. Toata lumea vorbea despre aparitia neobisnuita. O masina cum nu mai vazuse nimeni. Standul Citroen era ticsit de curiosi. Traction Avant avea oficial un urmas: se numea DS si in primele 15 minute de la deschiderea comenzilor adunase deja 750 de clienti. La finalul zilei avea 12.000 de comenzi.

Marca DS Automobiles, lansata in 2015, isi propune sa intruchipeze know-how-ul frantuzesc in materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Prezenta in 34 de tari, marca DS a creat si dezvoltat o retea de distributie exclusivista care include, la inceputul anului 2019, 400 DS STORES si DS SALONS la nivel mondial. In Romania, marca DS Automobiles este reprezentata prin importatorul oficial Trust Motors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri