Aston Martin a lansat in Romania DBX, un SUV de lux cu nivel de performanta dinamica specifica masinilor sport. Compania considera ca DBX este cel mai accesibil model SUV, cu un pret de pornire de 165.000 euro plus TVA.

Alimentat de o noua versiune a caracteristicului motor V8 Twin-Turbo de 4 litri si un propulsor furnizat de Mercedes-Benz, DBX ofera o putere de 550 de cai-putere si 700 Newtoni-metru de cuplu.

Motorul V8 turobompresat are capacitatea de a propulsa automobilul de la la 0 la 100 km / h in 4,5 secunde, ajungand o viteza maxima de 291 km/h. Interiorul luxos realizat manual, acoperisul panoramic din sticla, o gama contemporana de furniruri si metal rafinat asigura un ambient interior exceptional. In plus, aceasta include si o serie de materiale inovatoare, respectiv prima aplicare din industria auto a unei tesaturi din 80% lana, ce ofera o alternativa la fibra de carbon si un design estetic distinctiv.

Citeste si:
Cum arata SUV-ul Aston Martin de 200.000 euro
Aston Martin DBX, primul SUV...

Compania preconizeaza ca DBX va deveni cel mai popular model al Aston, cu vanzari de aproximativ 5000 de unitati pe an.

Modelul urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in Romania in data de 19 decembrie 2019, in cadrul reprezentantei Aston Martin, detinute de compania British Motors, parte a Grupului Forza Rossa. Aston Martin DBX poate fi deja configurat in reprezentanta, putand fi achizitionat la un pret incepand de la 165.000 euro plus TVA, devenind astfel cel mai accesibil SUV pe segmentul de lux al acestei categorii de automobile.

Citeste si:
In vizita la fabricile Aston Martin din Gaydon si Newport Pagnell
In vizita la fabricile Aston...
Sursa foto: Compania

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Aston Martin renunta la planurile pentru primul sau model electric
Setari Cookie-uri