2 Decembrie 2019

Hypercar-ul electric Rimac C_Two, testat la Centrul Tehnic Nardo detinut de Porsche: versiunea de serie va fi prezentata in martie



Constructorul croat Rimac a testat hypercarul electric C_Two la Centrul Tehnic Nardo din Italia detinut de Porsche, ca parte a pregatirilor pentru prezentarea versiunii de serie in martie 2020.

Producatorul croat Rimac efectueaza in aceasta perioada o ampla campanie de teste pentru versiunea de serie a hypercar-ului electric C_Two.
Testele au loc la Centrul Tehnic Nardo situat in sudul Italiei si detinut de Porsche, iar inginerii evalueaza comportamentul diverselor componente.

"Pe parcursul ultimei luni, pilotii nostri de teste si inginerii au muncit pentru a evalua si imbunatati dinamica, directia, setarile pentru suspensie si pneurile lui C_Two. Testele vor ontinua aici si in jurul lumii pentru a imbunatati fiecare aspect al masinii inainte de lansarea versiunii de productie si a livrarilor catre clienti la sfarsitul anului viitor", mentioneaza oficialii Rimac pe contul oficial de pe reteaua de socializare Facebook.

Citeste materialul integral pe Automarket.ro.



Citeste si