Eliminarea supraaccizei la carburanti si eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time: ce s-a stabilit in Camera Deputatilor

Deputatii din Comisia pentru buget, finate si banci au votat in unanimitate marti pentru eliminarea supraacizei la carburanti si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time. Daca si plenul Parlamentului vor valida acest vot propunerile vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2020. Eliminarea supraacizei a ajuns sa fie discutata in comisie dupa o decizie de luni a PSD. Proiectul de lege apartinand PNL fusese adoptat tacit de Senat. Un vot similar a fost dat si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time, scrie Hotnews.ro.

”Cand a fost introdusa supraacciza eram in MFP si pot sa va spun ca masura s-a introdus strict din perspectiva bugetara. Nu s-a facut niciun studiu de impact, nimic”, a spus in cadrul sedintei de marti Bogdan Hutuca (PNL), vicepresedintele Comisie de Buget si fost coordonator al Directiei Legislatie fiscala din Ministerul Finantelor.

Deputatul PNL Robert Sighiartau a scris ulterior pe Facebook ca romanii trebuie sa scape de supraacciza la carburanti si supraimpozitarea muncii part-time. "Am inregistrat o prima mare victorie in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor: Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmeaza batalia si votul final in plenul Camerei. Sunt sigur ca vom fi victoriosi si acolo. Romanii trebuie sa scape de supraacciza oneroasa la carburanti si de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vesti de sarbatorile de iarna".

Citeste articolul integral pe Hotnews.ro.

Citeste si:
Orban: În Timiş şi în Timişoara, PNL va forma majoritate cu USR-PLUS
Orban: În Timiş şi în...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri