Primaria Sinaia cumpara 11 autobuze hibride Mercedes-Benz Citaro Hybrid, care urmeaza sa fie livrate in cursul anului 2020.

Comanda consta in opt autobuze Citaro K hybrid, cu lungimea de 10,63 m, prevazute cu 2 usi, modele compacte, care ofera o buna manevrabilitate pe strazile aglomerate si inguste, respectiv trei autobuze Citaro hybrid, de 12,14 m, pentru o capacitate ridicata de transport.

Autobuzele ce urmeaza a fi livrate la Sinaia vor fi echipate cu camere video, Wi-Fi, sisteme GPS si e-ticketing si vor fi dotate cu rampa pentru persoanele cu dizabilitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri