BMW Group Romania are un nou director general, pe Dr. Josef Reiter, care a preluat functia la inceputul lunii decembrie.

Managerul are o experienta internationala de peste 25 de ani la BMW Group.

In ultimii cinci ani, Dr. Reiter a condus divizia globala BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globala de comunicare on-line a companiei, asigurand transformarea acesteia de la un instrument informational si de marketing catre un punct de vanzare digital. Dr. Reiter a condus in trecut si alte doua piete din Europa Centrala si de Sud-Est: Slovacia si Republica Ceha.

Totodata are o vasta experienta IT, sales si marketing, ocupand pozitii diferite in cadrul BMW Austria, BMW Group in Munchen si in BMW Group Coreea de Sud .

„BMW Group Romania are un potential puternic pentru viitor, in ciuda conditiilor de piata volatile. Am descoperit aici o echipa locala dedicata - acesta este cel mai important atu pentru succesul local al marcilor noastre”, a declarat Dr. Reiter.

Dr. Josef Reiter il inlocuieste pe Wolfgang Schulz, care va prelua o noua pozitie de conducere in Germania. Wolfgang Schulz a condus BMW Group Romania pentru o perioada de 5 ani in care compania a inregistrat o crestere puternica si o dezvoltare stabila a retelei de dealeri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri