BMW Group Romania are un nou director general, pe Dr. Josef Reiter, care a preluat functia la inceputul lunii decembrie.

Managerul are o experienta internationala de peste 25 de ani la BMW Group.

In ultimii cinci ani, Dr. Reiter a condus divizia globala BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globala de comunicare on-line a companiei, asigurand transformarea acesteia de la un instrument informational si de marketing catre un punct de vanzare digital. Dr. Reiter a condus in trecut si alte doua piete din Europa Centrala si de Sud-Est: Slovacia si Republica Ceha.

Totodata are o vasta experienta IT, sales si marketing, ocupand pozitii diferite in cadrul BMW Austria, BMW Group in Munchen si in BMW Group Coreea de Sud .

„BMW Group Romania are un potential puternic pentru viitor, in ciuda conditiilor de piata volatile. Am descoperit aici o echipa locala dedicata - acesta este cel mai important atu pentru succesul local al marcilor noastre”, a declarat Dr. Reiter.

Citeste si:
Schneider Electric are un nou director general
Lucian Enaru este noul...

Dr. Josef Reiter il inlocuieste pe Wolfgang Schulz, care va prelua o noua pozitie de conducere in Germania. Wolfgang Schulz a condus BMW Group Romania pentru o perioada de 5 ani in care compania a inregistrat o crestere puternica si o dezvoltare stabila a retelei de dealeri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dan Costescu, numit director general la CFR Calatori