Board-ul Renault vrea ca noul CEO al companiei sa fie Luca de Meo, actualul sef de la Seat, acesta fiind preferat in dauna lui Patrick Koller, CEO Faurecia, potrivit informatiilor din presa franceza. Luca de Meo ar fi obtinut sprijinul guvernului francez pentru a ocupa pozitia de CEO Renault, scrie automarket.ro.

Renault se afla in cautarea unui CEO permanent inca din luna octombrie, dupa inlaturarea lui Thierry Bollore, iar publicatiile din Franta continua sa furnizeze informatii pe marginea acestui subiect.

Potrivit AFP si Les Echos, Luca de Meo, actualul sef de la Seat, este tot mai aproape sa devina CEO-ul Renault, dupa ce ar fi obtinut sprijinul board-ului si al guvernului francez. Luca de Meo ar fi castigat batalia directa cu Patrick Koller, CEO-ul companiei franceze Faurecia.

Citeste mai multe pe automarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri