Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala in zilele de 21 si 22 decembrie, pe mai multe artere, cu prilejul organizarii unor actiuni de comemorare a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, a anuntat, joi, Brigada Rutiera.

Circulatia se va restrictiona astfel:

- in data de 21 decembrie, intre orele 08,45 - 11,30, pe Calea Serban Voda, intre Sos. Oltenitei si breteaua de legatura dintre Calea Serban Voda si Sos. Viilor;

- in data de 21 decembrie, intre orele 11,30 - 14,00, pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si Str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana; Bd. Nicolae Balcescu, banda IV de circulatie, intre Str. Batistei si Piata Universitatii, sensul de mers spre Piata Unirii, precum si pe Bd. Nicolae Balcescu, banda I de circulatie, intre Str. Batistei si Str. Dem I. Dobrescu, sensul de mers catre Piata Romana;

- in data de 21 decembrie, intre orele 13,30 - 14,00, cu intermitenta, pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane la Troita din Piata Romana;

- in data de 22 decembrie, intre orele 07,30 - 10.00, pe banda adiacenta pistei de biciclete de pe Calea Victoriei in zona Monumentului Eroilor Revolutiei Romane, tronsonul cuprins intre Str. Dem. I. Dobrescu si Biserica Kretzulescu;

- in data de 22 decembrie, intre orele 09,30 - 11,00, pe Str. G-ral Berthelot;

- in data de 22 decembrie, intre orele 10,30 - 12,50, pe Calea Dorobantilor, banda I de circulatie, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobanti, pe sensul de mers catre Piata Dorobanti, precum si pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Pentru Targul de Craciun Bucuresti din Piata Constitutiei se va restrictiona traficul rutier in perioada 20 - 26 decembrie, intre orele 16,00 - 02,00, pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins intre Bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei (inclusiv cele doua bretele adiacente acesteia) si pe Bd. Libertatii, segmentul de drum cuprins intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite, fara a obtura intrarile principale in Palatul Parlamentului.

Politia aminteste ca s-au amplasat trei treceri pentru pietoni temporare, in perioada 28 noiembrie - 26 decembrie, in zona Pietei Constitutiei: doua pe breteaua care accede dinspre Calea 13 Septembrie in zona Ministerului Mediului, iar cealalta pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferenta Ministerului de Finante.

Rute ocolitoare:

- Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Bd. Regina Maria;

- Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Bd. Natiunile Unite - Spl. Independentei;

- Calea Calarasilor - Spl. Independentei - Bd. Natiunile Unite - Str. Izvor;

- Bd. Unirii - Spl. Independentei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutiera recomanda conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona in perioada mentionata, sa respecte semnalele politistilor rutieri si semnificatia indicatoarelor montate temporar in zona.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Harta cu restrictii poate fi consultata pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri