Un numar de sapte drumuri judetene vor fi inchise pe toata durata sezonului de iarna pentru siguranta participantilor la trafic, a precizat, luni, purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.

Potrivit unei informari, este vorba de urmatoarele sectoare de drumuri judetene: DJ 183 Runcu-Mara; DJ 183A Izvoare-Pasul Gutai; DJ 171E Stoiceni-Costeni; DJ108E Chelinta-limita judet Salaj; DJ 182B Baita de Sub Codru-limita judet Satu Mare, DJ 183C intersectie Suior-Cavnic; DJ185 Valea Muntelui-Petrova; DJ 109 F Rotunda-Strambu Baiut; DJ 186D Botiza-Poienile Izei; DJ109U Baiut-Botiza, scrie Agerpres.

Dan Buca a mai mentionat ca s-a solicitat Societatii Judetene de Drumuri si Poduri montarea de indicatoare rutiere sau panouri pentru informarea celor aflati in trafic cu privire la faptul ca sectoarele respective sunt inchise circulatiei rutiere.

Conform aceleiasi surse, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta va monitoriza desfasurarea circulatiei rutiere pe drumurile publice si asigurarea serviciilor de utilitate publica (alimentare cu energie electrica, gaze naturale, apa, comunicatii etc).

Sectia de Drumuri Nationale Baia Mare are in stoc 6447 tone sare, 47,1 tone clorura de calciu, 28 tone nisip, 50 utilaje operationale si carburantul necesar pentru interventie, iar SC Drumuri si Poduri Maramures detine 4000 tone sare, 5000 tone nisip, 68 de utilaje operationale si carburantul necesar pentru interventie.

"Cetatenii care se confrunta cu probleme in trafic din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile pot apela telefonul unic de urgenta 112, respectiv obtine informatii cu privire la starea partii carosabile de la Dispeceratul Sectiei de Drumuri Nationale, la telefon 0262 211789 si Dispeceratul SC Drumuri Poduri Maramures, la telefon 214 101", a mentionat Dan Buca, in informare.

Sursa foto: Igumnova Irina / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri