Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat suspendarea procedurii pentru proiectarea si executia tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Pitesti, publicand raspunsul consolidat la clarificarile adresate de catre operatorii economici pana la primul termen limita mentionat in cadrul documentatiei de atribuire.

Odata cu ridicarea suspendarii procedurii, a fost acordat un nou termen limita de depunere al ofertelor pana la data de 24 februarie 2020, precizeaza compania de drumuri, scrie Agerpres.

"Operatorii economici interesati de participarea la aceasta procedura de achizitie publica au dreptul de a adresa noi solicitari de clarificare pana la ultimul termen mentionat in cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile inainte de termenul limita de depunere al ofertelor", se arata in comunicat.

CNAIR SA va raspunde la aceste solicitari, precum si la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limita mentionat in documentatia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile inainte de termenul limita de depunere al ofertelor.

Valoarea estimata a contractului pentru tronsonul 4 este de 909,669 milioane de lei fara TVA, iar durata de 36 luni si cuprinde: 12 luni perioada de proiectare si 24 luni perioada de executie a lucrarilor.

Citeste si:
VIDEO: Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile din centrul țării
Circulaţie în condiţii de...

Potrivit sursei citate, tronsonul 4 are o lungime de 31,81 kilometri (km 89+300 - km 121+115), va fi construit intre limita administrativa dintre judetele Olt si Arges si intersectia cu autostrada 1 Bucuresti - Pitesti si va tranzita teritoriile localitatilor Lunca Corbului, Albota, Costesti, Bradu, Suseni si Oarja.

Sursa foto: LIUSHENGFILM/SHUTTERSTOCK


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Transportul rutier internaţional spre ţările afectate rămâne suspendat
Setari Cookie-uri