Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Hotnews.ro, ca autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare.

Intrebat daca autostrada Comarnic-Brasov va fi realizata in cinci ani, Ludovic Orban a raspuns „Da, daca ramanem noi la guvernare. E valabil si pentru Sibiu-Pitesti".

Premierul a explicat ca pana la finalul lunii ianuarie, Guvernul va lua o decizie in privinta finantarii autostrazii Comarnic-Brasov.

"Pana la finalul lunii ianuarie vom lua o decizie. Cred ca trebuie facuta pe finantare din buget, nu pe PPP. Trebuie revizuit de urgenta studiul de fezabilitate si pornita licitatia si finantata din buget. Asta e solutia mea, care e cea mai simpla. Sunt cei mai mari indici de trafic pe DN1", a spus Orban.

In legatura cu autostrada Targu Mures-Iasi, prim-ministrul a declarat ca Guvernul va revizui studiul de fezabilitate.

"Pe Targu Mures- Vitrau exista un contract pentru studiu de fezabilitate, vom licita ca sa realizam contracte pentru revizuirea studiului de fezabilitate. De asemenea vom depune cerere de finantare a studiului de fezabilitate contractului pe care-l avem din fonduri europene", a spus Orban.

Sursa foto: Orban: Comarnic-Brasov, gata in cinci ani, daca ramanem la guvernare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri