Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, afirma ca "largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza", in prezent constructorul lucrand la modernizarea benzilor de circulatie vechi, urmand ca in primavara sa fie finalizata, "in functie de conditiile meteorologice", scrie Agerpres.

"#OxigenPentruBucuresti #Investitii #FluentaTrafic. Dupa deschiderea circulatiei pe cele doua benzi nou construite, lucrarile s-au mutat pe bucata veche a soselei. In mai putin de o luna, au fost realizate lucrari de decopertare si desfacere a vechilor straturi de asfalt pe toata lungimea intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Bd. Barbu Vacarescu. De asemenea, a fost realizata sapatura necesara imbunatatirii terenului de fundare si o parte dintre lucrarile necesare la reteaua de apa si canal. In perioada urmatoare, vor fi realizate lucrari de repozitionare a retelei de gaze pe anumite zone si o parte dintre bransamentele necesare. Pe tronsonul nou construit, urmeaza finalizarea lucrarilor de la intersectia cu strada Intrarea Chefalului si a retelei de iluminat public. Astfel, in functie de conditiile meteorologice, lucrarea se va finaliza in aceasta primavara", precizeaza primarul general intr-o postare facuta sambata pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului general, proiectul noii sosele presupune largirea la 4 benzi, doua pentru fiecare sens de circulatie, a arterei de 1,8 km lungime, intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Calea Floreasca. Fiecare banda va avea 3,5 metri latime, iar trotuarele vor include si o pista pentru biciclisti cu o latime de 1,5 metri pentru fiecare sens.

Dirigentia de santier este realizata de Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti. Executarea lucrarilor este realizata de asocierea Straco Grup - Tracon - Primacons Group, iar costul actualizat se ridica la circa 48 milioane lei fara TVA, mai mentioneaza Gabriela Firea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri