Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca nu exclude varianta convocarii unui referendum local privind vigneta Oxigen.

"Am vazut ca se organizeaza petitii, actiuni, chiar mitinguri impotriva vignetei Oxigen. Nicio problema! Noi putem sa renuntam si la program. Daca asta isi doresc bucurestenii, daca asta ne dorim cu totii, sa fim singurul oras european in care sa circulam cu masini non-euro, Euro 1, Euro 2... Nicio problema, eu fac ce spun cetatenii. Dar ca sa vedeti in ce ipocrizie traim.

Pe de o parte - de ce nu am curajul sa iau masuri si sa eliminam din trafic autoturismele care ne omoara, pe de alta parte - atunci cand le luam, de ce le luam? (...) Nu stiu, doriti? Organizam un referendum. Dar este anormal! Noi sa organizam un referendum pentru ceea ce deja europenii la care ne uitam au decis demult si anume poluatorul plateste", a declarat edilul Capitalei, citata de Agerpres.

Gabriela Firea a precizat ca se va sfatui cu colegii privind varianta unui referendum. Ea a mentionat si ca un astfel de proiect ar avea nevoie de sustinerea majoritatii din Consiliul General al Capitalei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri