9 Februarie 2020

Record pentru un sofer din Timis: 3 dosare penale in 3 ore



Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Alexandra Petrovici, a declarat ca in jurul orei 4,00, politistii Sectiei 3 Timisoara au efectuat un semnal de oprire unui conducator auto pe Calea Sagului, acesta continuandu-si deplasarea, conform Agerpres.ro.

"Echipajele au pornit in urmarirea barbatului, reusind sa-l imobilizeze pe raza comunei Denta, unde conducatorul auto a parasit partea carosabila si a lovit un gard. In urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. In urma verificarii in bazele de date, a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 28 de ani nu detine permis de conducere. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara permis. In noaptea de sambata spre duminica, barbatul a mai fost oprit de doua ori, iar a treia oara nu a oprit la semnalul politistilor. In toate cazurile, s-a intocmit cate un dosar penal", a explicat Alexandra Petrovici.



Citeste si