In zilele de Valentine's Day si Dragobete, CFR Calatori ofera o reducere de 50% la cumpararea a doua bilete de tren. Compania de transport calatori prognoza, pentru finalul anului 2019, o pierdere de peste 400 de milioane de lei.

"In luna iubirii, pentru zilele de 14 si 24 februarie 2020, CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret pentru indragostiti sau parteneri de calatorie cu trenul", se arata in comunicatul companiei.

Reducerea este de 50% din tariful biletului intreg si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi ruta, in aceeasi zi.

Oferta, disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile si agentiile CFR Calatori, este valabila la anumite trenuri cu circulatie in datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I si clasa a II-a si nu se cumuleaza cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achita integral pentru fiecare calator.

CFR Calatori, cu 13.000 de angajati, prognoza pentru finalul anului 2019 o pierdere de 431 de milioane de lei anul acesta, la venituri de 2,1 miliarde de lei si cheltuieli de 2,5 miliarde de lei.

Citeste si:
Cine mai poate cumpăra bilete către Suceava de la CFR Călători?
Cine mai poate cumpăra bilete...

Sursa foto: Eugen Visan | Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cadouri de Dragobete pentru el: gadgeturi la reducere
Setari Cookie-uri