Salonul Auto de la Geneva nu va fi anulat din cauza coronavirus. Mașinile electrice vor fi în lumina reflectoarelor

Salonul Auto de la Geneva nu va fi anulat din cauza coronavirus sau a faptului că mai multe banduri auto nu vor participa anul acesta. Mașinile electrice vor fi, bineînțeles, în lumina reflectoarelor.

Printre mărcile auto care au anunțat că nu vor participa la această ediție sunt Ford, Volvo, Mini, Jaguar Land Rover, Lamborghini, Citroen, Opel, Peugeot, Mitsubishi, Nissan și Subaru.

O serie de măsuri de precauție vor fi puse în aplicare în cadrul unui „plan de acțiune sanitară” pentru a asigura sănătatea vizitatorilor, incluzând mai multe etape de curățare și dezinfectare și o campanie de conștientizare, scrie autocar.co.uk.

Nu au existat cazuri pozitive de Covid-19 în Elveția, iar niciunul dintre expozanți nu a anunțat că va anula participarea.

Iată câteva dintre modelele expuse, în martie, la Geneva:

- Dacia electrică

Citeste si:
Salonul Auto de la Geneva a fost anulat. 15 cazuri de coronavirus...
Salonul Auto de la Geneva a...

Unul dintre cele mai așteptate modele va fi prima Dacia electrică, alături de seria limitată Anniversaire și noua motorizare TCe 100 ECO-G.

- BMW i4

Conceptul BMW i4 va fi dezvăluit la Geneva. Gran Coupe-ul electric va avea un motor electric de 530 de cai putere. Autonomia va fi de 600 km.

- SUV-ul electric Lexus UX 300e

Citeste si:
Huawei vrea să se apuce de produs mașini electrice
Huawei vrea să se apuce de...

Lexus va expune Lexus UX 300e, primul SUV electric al mărcii, și modelul LC 500 Convertible. SUV-ul electric va avea o autonomie de 400 km.

- Rimac C_Two

Versiunea de serie a conceptului Rimac C_Two va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Patru motoare electrice vor furniza peste 1.900 CP.

- Renault Twingo Z.E

Citeste si:
Ministrul Sănătății: Nu putem exclude un al treilea val al pandemiei
Ministrul Sănătății: Nu putem...

Renault Twingo Z.E va ajunge la Geneva. Modelul electric va avea o autonomie de 160 km. Francezii prezintă și noul concept electric Morphoz și un nou concept electric pentru utilitara Kangoo ZE.

- Polestar Precept

Polestar prezintă la Geneva conceptul unui Grand Tourer electric, denumit Precept.

- Czinger 21C

O companie americană vine la Geneva cu primul său model, un hypercar hibrid ce dezvoltă 1.250 CP. Două motoare electrice vor fi amplasate pe puntea față. Ediția este limitată la 80 de exemplare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri