Accesul din DN 1 către Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, sensul de mers București – Ploiești, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16+120, începând cu 3 martie 2020, anunță Compania de Drumuri.

Breteaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, pentru realizarea liniei de cale ferată.

Se estimează că restricția va dura până la data de 30 aprilie 2020.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

In vara acestui an, CFR a semnat contractul de 400 de milioane de lei pentru constructia trenului Gara de Nord – Aeroportul Otopeni, care ar trebui sa fie gata in mai 2020, inainte de meciurile pe care le va gazdui Romania in cadrul Campionatului European de Fotbal.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri