Uzinele Dacia și Ford din România au luat măsuri suplimentare de a preveni epidemia de Coronavirus și funcționează în parametri normali.

Accesul vizitatorilor în fabricile Ford la nivel global a fost restricționat suplimentar pentru persoanele care nu fac parte din companie. Anumite zone cheie din fabrici au primit instalații sanitare suplimentare.

"Îi încurajăm pe angajați să se protejeze, luând o serie de măsuri preventive pentru a stopa răspândirea COVID- 19. Momentan uzinele noastre din afara Chinei operează în regim normal. Același lucru este valabil și pentru fabrica de la Craiova", au declarat reprezentanții Ford România.

Producția de mașini noi continuă și la Uzina Dacia.

"Uzina din Mioveni funcționează în parametri normali. Este dificil să estimăm impactul COVID – 19. Avem un dispozitiv de management împreună cu furnizorii și operatorii noștri logistici. Activitățile de Supply – Chain, Achiziții, Inginerie, Calitate sunt implicate pentru a veni cu soluții alternative, dacă acest lucru e necesar pentru continuarea activităților," au declarat reprezentanții Direcției de Comunicare Groupe Renault România.

Citeste si:
VIDEO Orban: Guvernul are ca obiectiv creșterea pensiilor
VIDEO Orban: Guvernul are ca...

Citiți mai mult pe Auto-Bild.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Dacia și Renault demarează vânzările online cu livrarea mașinilor la domiciliu
Setari Cookie-uri