Uzinele Dacia și Ford din România au luat măsuri suplimentare de a preveni epidemia de Coronavirus și funcționează în parametri normali.

Accesul vizitatorilor în fabricile Ford la nivel global a fost restricționat suplimentar pentru persoanele care nu fac parte din companie. Anumite zone cheie din fabrici au primit instalații sanitare suplimentare.

"Îi încurajăm pe angajați să se protejeze, luând o serie de măsuri preventive pentru a stopa răspândirea COVID- 19. Momentan uzinele noastre din afara Chinei operează în regim normal. Același lucru este valabil și pentru fabrica de la Craiova", au declarat reprezentanții Ford România.

Producția de mașini noi continuă și la Uzina Dacia.

"Uzina din Mioveni funcționează în parametri normali. Este dificil să estimăm impactul COVID – 19. Avem un dispozitiv de management împreună cu furnizorii și operatorii noștri logistici. Activitățile de Supply – Chain, Achiziții, Inginerie, Calitate sunt implicate pentru a veni cu soluții alternative, dacă acest lucru e necesar pentru continuarea activităților," au declarat reprezentanții Direcției de Comunicare Groupe Renault România.

Citiți mai mult pe Auto-Bild.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri