Continental România, furnizor de componente auto și producător de anvelope, a luat decizia de a ține întâlnirile interne online. Angajații din centrele de cercetare și dezvoltare pot opta pentru mobile work dacă modul de lucru permite.

"Continental monitorizează cu atenție evoluția coronavirusului atât la nivel internațional, cât și național. Compania se supune deciziilor și măsurilor recomandate de autoritățile din țară pentru prevenirea răspândirii acestuia. Până la notificări ulterioare, toate întâlnirile interne cu participanți din locații diferite sunt ținute online și nu față în față. Delegațiile interne, precum și cele internaționale sunt limitate la acele călătorii care au o importanță critică pentru compania noastră. Angajații din centrele de cercetare și dezvoltare pot opta pentru mobile work dacă modul de lucru permite", au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții Continental România.

De asemenea, Continental mai spune că angajații care au fost în regiuni afectate nu sunt primiți în nicio locație.

"Angajații companiei care au fost în regiuni afectate sau au avut un contact apropiat cu un caz COVID-19 probabil (prezintă simptome) sau confirmat în ultimele 14 zile nu sunt primiți în nicio locație Continental din cauza unei posibile perioade de incubație. Acestea sunt instruite să urmeze protocolul comunicat de către autorități," au adăugat oficialii.

Toate cele cinci divizii Continental (Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope și ContiTech) sunt reprezentate în România, unde lucreză aproximativ 5.000 de angajați. Continental deține șapte unități de producție și patru centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brașov și Iași.

Citeste si:
Un producător de componente auto din Sibiu angajează şi în perioada...
Un producător de componente...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O țară obligă benzinăriile să instaleze stații pentru mașini electrice
Setari Cookie-uri