Societatea de Transport București reduce circulația autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor din București cu 25%, măsură care va intra în vigoare începând de joi, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Edilul spune că nu sunt motive de îngrijorare, în condițiile în care s-a redus și numărul călătorilor, potrivit Digi24.ro.

„Am luat și noi un set de măsuri care derivă, unele dintre ele, din textul decretului pentru situații de urgență și altele în urma decizilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Trebuie să redimensionăm parcul auto”, a explicat Gabriela Firea.

„Începând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB, dar nu este un motiv de îngrijorare, pentru că în ultimele zile s-a redus simțitor numărul călătorilor. Realizăm dezinfecții în fiecare zi, chiar de câteva ori pe zi, protejăm călătorii și conducătorii auto”, a ad[ugat edilul.

Primarul a mai anunțat că firmele și persoanele care au solicitat certificate de urbanism sau autorizații de construire sau diverse aprobări de la comisiile din primărie vor beneficia de prelungirea acestora.

Citeste si:
Coronavirus: Italia raportează un număr de 766 de noi decese
Coronavirus: Italia...
Sursa foto: Facebook STB

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
CFR Călători reduce săptămâna de lucru la 4 zile și micșorează salariile
Setari Cookie-uri