Sute de camioane aşteaptă în coloane pe teritoriul Ungariei pentru a intra în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, vineri după-amiază, iar timpul necesar pentru tranzitare este de cel puţin zece ore, atât din cauza numărului mare de automarfare, cât şi pe fondul triajului epidemiologic, notează Agerpres.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că la PTF Nădlac II se face controlul pe şapte artere de intrare dedicate traficului greu, însă se aşteaptă peste 600 de minute.

„Timpul mare de aşteptare pentru parcurgerea formalităţilor este cauzat de numărul ridicat de mijloace de transport marfă care se prezintă la frontieră pe sensul de intrare, cât şi pe fondul triajului epidemiologic", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Filip Ionuţ Matei.

Aglomeraţie este şi la Nădlac I, unde se aşteaptă patru ore la intrare, iar controlul camioanelor se face pe două artere.

Pe sensul de ieşire, timpul de aşteptare la automarfare este de 80 de minute la Nădlac II şi 40 de minute la Nădlac I.

Citeste si:
MApN a recepţionat un al doilea lot de 30 de izolete produse în...
MApN a recepţionat un al...

Cu privire la traficul uşor, prin Nădlac II continuă să vină multe persoane din alte ţări şi se aşteaptă cel puţin 60 de minute pentru verificări, în timp ce pe sensul de ieşire din România sunt puţine maşini şi se aşteaptă 10 minute.

Sursa foto: CONSTANTIN DUMA / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Un spital mobil va fi amplasat în Iași pentru persoanele infectate cu COVID-19
Setari Cookie-uri