Omul de afaceri Dragoş Anastasiu pune gratuit la dispoziţia medicilor care luptă cu coronavirusul 100 de maşini din flota companiei de închirieri Enterprise Rent-a-Car România, la care este acţionar.

Aceste maşini vor ajuta o parte dintre practicienii care tratează pacienţii de COVID-19 să nu mai circule cu mijloacele de transport în comun, scrie Agerpres.

"Eu sunt medic de profesie, aşa că înţeleg foarte bine prin ce trec cadrele medicale acum. Este de la sine înţeles că vreau să contribui şi să ajut. Avem o flotă întreagă la dispoziţie şi ne-am gândit să venim în ajutorul medicilor care ar putea avea nevoie de ele pentru a nu se mai deplasa cu transportul public, ci cu propriul mijloc de transport", a declarat Dragoş Anastasiu.

Un număr de 100 de maşini Renault, Ford, Fiat, Opel şi Dacia din flota Enterprise Rent-a-Car Romania vor fi puse, iniţial pentru o lună, însă, dacă va fi cazul, pentru mai multă vreme, în slujba cadrelor medicale care luptă cu virusul corona.

Maşinile sunt disponibile în Bucureşti, Sibiu, Iaşi şi Cluj, iar instituţiile interesate să ofere acest beneficiu personalului medical (medici, medici rezidenţi sau asistente) trebuie să contacteze compania printr-un email trimis către reservation@touringrentauto.ro.

Enterprise Rent A Car România are o flotă de 800 de maşini şi 7 puncte de lucru în aeroporturile cele mai importante din ţară.

Sursa foto: Shutterstock/: lumen-digital

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Transportul rutier internaţional spre ţările afectate rămâne suspendat
Setari Cookie-uri