Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară şi introduce un serviciu de preluare şi apoi livrare gratuită a autoturismului care necesită intervenƫii service.

Automobile Bavaria a dezvoltat o procedură de preluare a autoturismului de la domiciliul clientului, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul dealerului şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi digital.

Consultanƫii service vor efectua recepƫia directă a automobilului după luarea măsurilor de precauƫie pentru evitarea contactului direct cu suprafeƫele (mănuşi, huse de protecƫie pentru volan, scaune şi schimbătorul de viteze).

Clientul poate afla în timp real situaƫia maşinii cu ajutorul sistemului video CitNow. Devizul se transmite prin email, iar plata se va face online, prin transfer bancar.

Dupa efectuarea reparaƫiilor, autoturismul va fi curăƫat cu substanƫe dezinfectante şi transportat înapoi la reşedinƫa comunicată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri