Mit Motors, centrul auto multi-marca, Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Isuzu, introduce serviciul prin care, contra cost, preia mașina pe platformă de la client (Door-to-Door) pentru reparații, igienizarea și livrare.

"În contextul crizei actuale de Coronavirus care restricționează libertatea de mișcare a persoanelor fizice, pentru unii șoferi și pentru unele companii, deplasările cu mașina rămân esențiale. Mit Motors dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-Door”, din cadrul campaniei #StaiAcasă. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă/sediul clientului și returnarea ei în același punct de către reprezentanții Mit Motors. Mai mult, campania #StaiAcasă asigură și igienizarea mașinilor. Astfel, Mit Motors se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în siguranță după intervențiile în service", spun reprezentanții dealerului auto.

În timpul preluării/reparării/returnării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan și scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.

În situația unor lucrări suplimentare constatate în service, vor fi puse la dispoziția clienților poze concludente și/sau materiale video accesibile prin intermediul unui dispozitiv electronic conectat la internet, care vor permite clienților să vadă și să aprobe în cunoștință de cauză lucrarea recomandată și costul acesteia.

Se oferă serviciul gratuit de tractare, valabil exclusiv in zona București, solicitărilor primite în primele 15 zile de la lansarea prezentei campanii (02.04.2020), pentru programări la revizii efectuate cu piese si materiale furnizate exclusiv de Mit Motors sau pentru reparații daune (dosarele trebuie să fie emise de Asiguratori agreați prin contract de Mit Motors) și în limita disponibilității.

Retail jobs

Costul mediu tractare dus-intors în zona București este de 280 lei TVA inclus, în funcție de mașină.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri